Esküvői meghívó online? -interjú

esküvői meghívó

Esküvőhelyszínek

Az esküvőszervezés legelső és egyik legfontosabb lépése, hogy a számotokra legjobb esküvőhelyszínt válasszátok ki! Ti ismeritek az igényeiteket, mi pedig folyamatosan gyűjtjük a lehetőségeket számotokra.

Gitta Bernadett-tel, a Meghívódiszkont Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk az esküvői meghívók aktuális trendjéről és az esküvői meghívók online rendelési lehetőségéről.

TEH: Bemutatná a Meghívódiszkont esküvői meghívó készítéssel foglalkozó vállalkozását?

A meghivodiszkont.hu webáruház 2008 óta működik, kínálatunk évről évre folyamatosan változik az aktuális trendeknek megfelelően. Szerettük volna megkönnyíteni a menyasszonyok és vőlegények esküvői készülődését azzal, hogy esküvői meghívókat már interneten keresztül is tudnak rendelni otthonról, kényelmesen. 13 évvel ezelőtt ez még nem volt annyira elterjedt, így anno az elsők között voltunk. Azóta több százezer elkészített meghívóval büszkélkedhetünk.

esküvői meghívó online
esküvői meghívó online

TEH: Melyik esküvői meghívó stílus a legnépszerűbb, legkeresettebb Önöknél 2021-ben? Gondolok itt a honlapon megjelenő romantikus, elegáns, vintage vagy vicces meghívókra.

A trendek folyamatosan változnak, jelenleg a virágmintás meghívók a legújabbak. A megrendelők nagy többsége inkább saját ízlése alapján választ, így a mai napig mindenféle stílus nagyon keresett.

esküvői meghívó online
esküvői meghívó online

TEH: Az esküvői meghívókon kívül miben tudnak még a jegyespár segítségére lenni?

Elsősorban esküvői meghívók készítésére koncentrálunk, de emellett vállaljuk menühasábok, menühengerek, ültetőkártyák, meghívóhoz kiegészítő nyomtatott lapok, valamint esküvői dekor rendszámtáblák elkészítését is.

esküvői meghívó online
esküvői meghívó online

TEH: Mennyi idő alatt készül el egy esküvői meghívó a kapcsolatfelvételtől számítva? A Meghívódiszkonthoz forduló jegyesek milyen átfutási idővel számoljanak?

Nálunk a megrendelők két lehetőség közül választhatnak: normál határidős és sürgősségi feláras elkészítés. Ezáltal mindenféle igénynek meg tudunk felelni, hogy a kiválasztott meghívó időben elkészüljön.

Normál határidős megrendelés esetén a látványtervet az előleg beérkezését követő 5 munkanapon belül kiküldjük e-mailben ellenőrzésre, majd ennek jóváhagyásától számított 10 munkanap az elkészítési idő. Összességében a folyamat így 2-3 hetet vesz igénybe, az aktuális leterheltségünktől függően.

Sürgősségi feláras rendelés esetén a látványtervet az előleg beérkezését követő 1 munkanapon belül kiküldjük e-mailben ellenőrzésre, majd jóváhagyás után soron kívül készítjük (maximum 3 munkanapon belül). Összességében a folyamat így 1-4 munkanapot vesz igénybe – akár 24 órán belül elkészül a kiválasztott termék. Ez a megrendelőn is múlik, hogy például milyen gyorsan reagál a kiküldött látványtervre.

esküvői meghívó online
esküvői meghívó online

TEH: Nagyságrendileg milyen költségekkel kalkuláljon a pár az esküvői meghívó tervezés, készítés kapcsán a Meghívódiszkontnál?

A meghívóink átlagára 400 Ft körül alakul per darab, ami tartalmazza a meghívót a kért betűtípussal, betűszínnel, saját szöveggel nyomtatva, összeállítva, valamint a méretben és színben hozzá tartozó borítékot is. A grafika szerkesztés költsége 2900 Ft szövegváltozatonként. Ezen felül már csak a szállítási díjjal, illetve az opcionális sürgősségi felárral kell számolni.

esküvői meghívó online
esküvői meghívó online

Legjobb esküvő helyszínek weboldalunkon, ismerd meg őket!

A megalmodtad.hu-val készült interjút itt olvashatod: meghívó készítés Ha pedig már eldöntötted, milyet szeretnél, az esküvői meghívót online is megrendelheted.

Keress szuper esküvői meghívó szöveget és esküvői meghívó idézetet.

Ha tetszett a cikkünk, megköszönjük, ha megosztod ismerőseiddel:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin

További cikkek a témából:

erdei esküvő

Erdei esküvő – dekorációs lehetőségek

A tavasz és a közelgő nyár legnagyobb slágerei a kültéri esküvők. Nem csak idén, de minden évben megdobogtatják a szívünket a friss levegőn és a gyönyörű természeti csodák ölelésében zajló rendezvények. Nincs ez másképp a Nagy Napon sem. Menyasszonyok és vőlegények kedvenc helyszínei köthetők tópartokhoz, lugasokhoz, vidéki lovastanyákhoz, vagy épp egy gyönyörű erdei tisztáshoz.

Tovább olvasom »
kültéri esküvői dekoráció

Kültéri esküvői dekoráció

A gyönyörű tavaszi, nyári, kora őszi menyegzők sokak szívét megdobogtatják. Te is egy kültéri, napsütéses, derűs, nyári estén tartott esküvőről álmodozol? Ragaszkodsz a zöld, természetközeli helyszínekhez? Akkor ez a te bejegyzésed is. Most az esküvői dekorációs lehetőségek közül kifejezetten azokat vesszük elő, melyeket akár saját magad is elkészíthetsz.

Tovább olvasom »
Akadémia Hotel Balatonfüred esküvőhelyszín

Akadémia Hotel Balatonfüred -esküvőhelyszín

Az Akadémia Hotel Balatonfüreden nemcsak az esküvői vacsorához, de akár a polgári szertartáshoz is tökéletes helyszínt biztosít. Egyedülálló balatoni panoráma vár ugyanis Téged és a násznépet, ami garantáltan emlékezetessé teszi életed egyik legfontosabb napját. Emellett pedig a az esküvőd éjszakájára egy jakuzzis lakosztályt is rendelkezésedre bocsátanak GRATIS! 😉

Tovább olvasom »

Topesküvőhelyszínek ajánlja:

Hotel Divinus ***** - Debrecen, az ötcsillagos esküvőhelyszín
Ha elegancia és luxus, akkor Hotel Divinus! Ha szeretnéd, hogy az álomesküvőd igazi álom környezetben legyen, keresd őket bizalommal!
DEBRECEN
Akadémia Hotel**** - Balatonfüred, a balatonparti esküvőhelyszín
Különleges tóparti esküvőhelyszínre vágysz? 120 fős vendégsereget láthatsz vendégül náluk, emellé pedig egy gratis jakuzzis lakosztály jár Nektek az esküvő éjszakájára.
BALATONFÜRED
A Topesküvőhelyszínek Kiemelt Partnerei
PARTNEREINK
topesküvőhelyszinek favicon
topesküvőhelyszinek favicon
topesküvőhelyszinek favicon
topesküvőhelyszinek favicon
topesküvőhelyszinek favicon